Hopp til hovedinnhold

Gratis teaterfestival for ungdom

Utsnitt av plakat for Teaterfestival

Er du mellom 13 og 20 år, og befinner deg i Bergen fra 22.-25. juni? Da kan du søke plass på Fyllingsdalen teater sin teaterfestival for ungdom! På festivalen blir det lærerike workshops, spennende visninger og mye sosialt innhold - helt kostnadsfritt! Det er ikke noe krav at du har teatererfaring, her finnes noe for enhver. NB - begrenset antall plasser.

Plakat for Teaterfestival

Vil du være med? Meld deg på her!

Fyllingsdalen teater vil i 2023 skape en kostnadsfri teaterfestival for og med ungdom. Målet er at «alle skal med» og vi ønsker å skape gode opplevelser og mestring for ungdom gjennom opplevelser og deltakelse. Dette gjør vi i samarbeid med:

Fyllingsdalen VGS
Springbrett for ungdom
Bømlo Frivilligsentral
Magneten Frivilligsentral
Aktivt Pusterom

Vil du være med på dette? Dette er et kostnadsfritt tilbud til deg som er mellom 13 og 20 år når festivalen pågår, som har mulighet til å delta på dagtid (hele dagen) fra og med 22. til og med 25. juni 2023.

Du trenger ikke være medlem hos oss, eller ha noe erfaring med teateraktivitet, for å delta. Festivalen er både for deg som har stått på scenen siden du var en neve stor, og for deg som ikke har sceneerfaring, men som gjerne vil lære mer om skuespill og teaterteknikk.

Vi kommer også til å arrangere sosiale aktiviteter, felles måltider, se teaterforestillinger, arrangere en spennende paneldebatt med politikere fra byens styre og stell, og mye annet kjekt!