Åpent informasjonsmøte for 10. klassinger og foresatte

Bilde av elevar på styrkerom

Det blir åpent informasjonsmøte om skoleåret 2023-24 på skolen tirsdag 07. februar klokken 18:00-20:00. Ingen påmelding. (Frist for å søke plass på videregående skole - eller justere på opprettet søknad - er 01. mars.)

Møtet er åpent for alle og en trenger ikke melde seg på - det er bare å møte opp.

Møtet holdes i kantinen i 1. etasje i skolens lokaler (Shetland Larsens vei 23).

Her blir det informasjon om skolen, en kort omvisning i skolens lokaler samt møte med både lærere, elever og skoleledelsen samt god og nyttig informasjon om skolens utdanningstilbod:

• Studiespesialisering
  • Studiespesialisering med toppidrett - se bildet lenger oppe på siden
  • Musikk, dans og drama
  • Helse- og oppvekstfag (yrkesfag)
  • Helse og oppvekst - studieforebuande
  • Påbygg til generell studiekompetanse (Vg3)
  • Tilrettelagt opplæring - og nettstudier

Tilkomst:

• Kjører en bil er det tillatt å parkere på skoleplassen på baksiden denne kvelden
  • Eventuelt kan en parkere på Oasen kjøpesenter (gratis parkering i 3 timer) og spasere de 70 meterne bort til skolens hovedinngang.
  • Kommer en med buss/bybane - så går en av ved stoppet ved Oasen og spaserer de 70 meterne bort til skolen.